Kondenzačný plynový závesný kotol PROTHERM Gepard Condens 18/25 MKV         

    cenník na vyžiadanie

                                                                        

Popis produktu

Kondenzačný plynový závesný kotol PROTHERM Gepard Condens 18/25 MKV

Nová rada závesných kondenzačných plynových kotlov pre vykurovanie s možnosťou prípravy teplej vody v externom zásobníku alebo prietokovým ohrevom.  

PROTHERM GEPARD CONDENS 18/25 MKV - Verzia na vykurovanie s prietokovým ohrevom TÚV.  

Nikdy to nebolo tak jednoduché! Nové kotly Gepard Condens pre vykurovanie a ohrev teplej vody prietokovým spôsobom alebo v zásobníkovom ohrievači vďaka svojej vysokej účinnosti a nízkým prevádzkovým nákladom v  kombinácií s preukázanou dlhou životnosťou sú správnou voľbou pre Vás.

Jednoduchý ovládací panel pre ľahkú obsluhu s podsvieteným displejom

Ekvitermická prevádzka riadenia kotla, kedy sa prispôsobuje teplota vykurovacej vody vonkajším podmienkam s eBus regulátormi rady Thermolink alebo Examaster.     

Jednoduché a chytré

Patentovaná technológia postavená na intenzívnom vývoji - nový zliatinový primárny výmenník tepla.

Nový zliatinový výmenník poskytuje vynikajúcí pomer vysokej tepelnej vodivosti, životnosti a ceny. Jeho patentované štyri obojstranné chladiace smyčky pre rovnomerné rozloženie odvodu tepla ďalej zaisťujú aj veľmi nízké emise (trieda 5 NOx). Výmenník je vytvorený z rovnakej Al-Si zliatiny, ktorá sa používa v  automobilovom priemysle a výborne odolávala korózií.  

Vysoko účinné obehové čerpadlo vykurovacej vody zaisťuje nižšie prevádzkové náklady za dobu životnosti kotla a je zcela v súlade s  požadavkami európskych nariadení „ErP LOT 11“.       kotly vo výkonoch 4,3 až 26,5 kW kotly pre vykurovanie s možnosťou pripojenia externého zásobníka TV alebo s prietokovým ohrevom TV

Al-Si zliatinový primárny výmenník zabudovaný trojcestný ventil vysoká účinnosť až 108,5 % plynulá modulácia výkonu ekvitermická regulácia kotla s eBus regulátormi rady Thermolink alebo Examaster veľmi nízká hlučnosť nízké emise (trieda 5 NOx) široký sortiment príslušenstva ako je certifikované odkúrenie 60/100 mm a 80/125 mm a prídavný ovládací modul (el. modul 4 funkcií pre ovládanie digestora alebo externého plynového ventilu alebo externého chybového hlásenia alebo externého čerpadla vykurovacieho okruhu) a dalšie.

 

 

 

 

 

Kondenzačný plynový kotol JUNKERS CerapurCompact ZSB 24-1 DE + zásobník TUV ST 120-5 Z +priestorový termostat CW 100

 

                  Veľmi výhodný akciový set  cenník na vyžiadanie                 

Popis produktu

 

Kondenzačný závesný kotol CerapurCompact splní všetky požiadavky vašej rodiny na vykurovanie a prípravu teplej vody. Spoľahlivo a úsporne bude vašu domácnosť zásobovať teplom a teplou vodou a zároveň vám pomôže usporiť energiu. Kombinácia vysokej kvality, technológie s dlhou životnosťou a výhodný pomer cena/výkon - to správne riešenie pre vás.
 
Nepriamoohrievané zásobníky slúžia na prípravu teplej vody v spojení s plynovým závesným kotlom, vodu v zásobníku ohrieva pripojené vykurovacie zariadenie.
 
 
Úspora miesta a nákladov
Nájsť vhodné miesto pre kotol CerapurCompact u vás doma je oveľa ľahšie ako by ste si mysleli. Vďaka svojmu modernému kompaktnému dizajnu tento závesný kondenzačný kotol nie len dobre vyzerá, ale zaberie veľmi málo miesta. Inštalácia je veľmi rýchla a jednoduchá vďaka čomu sú náklady na práce minimálne. Následne údržba je taktiež rýchla a jednoduchá vďaka ľahkej dostupnosti všetkých dôležitých komponentov.

 

Riešenie s viacerými možnosťami
Kotol CerapurCompact je dostupný ako štandardný kotol vo výkonoch 14 a 24 kW len pre vykurovanie s možnosťou pripojenia nepriamoohrievaného zásobníka alebo ako kotol s prietokovým ohrevom teplej vody s výkonom 24 kW. Inovatívna elektronická jednotka je veľmi ľahko kombinovateľná so všetkými regulátormi a modulmi Junkers. Spojením s vhodným regulátorom si tak môžte svoj vykurovací systém zostaviť presne podľa svojich požiadaviek. Kombinácia s ekvitemickým regulátorom prináša ďalšie výhody. Tento regulátor riadi vykurovací systém podľa vonkajšej teploty, udržiava váš domov komfortne vyhriaty po celý čas. Kombinácia kotla Cerapur− Compact so solárnym systémom je taktiež veľmi jednoduchá a umožní vám profitovať z bezplatnej slnečnej energie.
 
 
Technické údaje:
  • Max. menovitý tepelný výkon 50/30°C v kW: 25,2
  • Min. menovitý tepelný výkon 50/30°C v kW: 3,3
  • Hladina akustického tlaku podľa erP15 v dB(A): 50
  • Ročným obdobím podmienená energetická účinnosť vykurovania v %: 93
  • NOx podľa ErP15 v mg/kWh: 40
  • Trieda energetickej účinnosti vykurovania: A
  • Vysoko efektívne čerpadlo EEI ≤ 0,23: integrované
  • Výška v mm: 815
  • Šírka v mm: 400
  • Hĺbka v mm: 300
  • Hmotnosť bez obalu v kg: 36